Intro /Intro

Mobning på livet!!???

Hvorfor skete det ? Hvorfor gjorde de det ? Hvad fik dem til at gøre det? Hvorfor skulle det gå ud over mig ? En uskyldig lille pige i 2. klasse.

Sådan lyder det i mit hoved hver dag, jeg tænker og tænker, hvorfor det kunne ske, jeg er blevet truet og mobbet på livet, spyttet efter, kaldt grimme ting uden jeg har gjort noget, jeg kom ind i klassen efter efterårsferien jeg følte mig lidt velkommen fordi min barndomsven gik i klassen, han blev smidt ud i 4. klasse så der stod jeg alene.

Jeg pjækkede fra skole hver dag og håbede på det ville stoppe, i 6. klasse, fik jeg afvide der var en pige der kaldte min mor for luder, jeg smadrede hende dagen efter, hun blev nød til og tage hjem fra skole samme dag, så ondt i hovedet fik hun.

I sommerferien til 7 klasse gik det helt galt, jeg var tæt på og blive smadret, jeg var bange, jeg ønskede ikke dette skulle ske, jeg skreg og løb samtidig, jeg skreg på min mor, heldigvis var det tæt på min bopæl, min mor, søster og nabo løb ud i haven for at se hvad der skete, jeg var 1 meter fra at blive smadret af en pige. Lige siden har jeg ikke turde og gå ud i byen alene

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Intro /Intro